Tunmoussen er rig på især protein som ofte bliver betegnet som kroppens byggesten, da protein har en stor betydning i forhold til vedligeholdelse og opbygning af kroppen
Denne gang blev det kartoffelkager, fordi jeg har haft en sygelig trang til sådan en på det sidste. - og roserne er til ære for min søster der mente at det var på tide at jeg lærte at lave marcipanroser
Sæt den til side – eller kortvarigt på køl – til den er mere fast i det og smørbar. Kom cremen ud på en stor tallerken, dæk til med husholdningsfilm, som trykkes helt ned på overfladen for at undgå kondens
Hæld massen op i en sprøjtepose og sprøjt chokolade cremen på bagsiden. sprøjt massen ud på en bagplade med bagepapir, til kager på en diameter på 4 cm
Her spurgte Carsten os så, om vi ville være smagsdommere på hans nye koncept, som skulle løbe af stablen til januar - nemlig "FANSUSSI", og det ville vi jo mægtig gerne
Det er uden tvivl de hurtigste småkager jeg kender – og svineriet er på det absolutte minimum. Del stængerne med en kniv i små stykker og tril dem runde inden inden de lægges på den beklædte bageplade
Igår stod menuen på burritos alá Madfidusen. Opskriften er langt fra en mexicansk original, men en low carb udgave lavet med tykke kikærtetortillas frem for hvedetortillas – og med fyld inspireret af hvad køleskabet havde og byde på
Som sædvanlig bliver mine små projekter altid lidt større, end jeg har regnet med, og dette var ingen undtagelse, men efter en stor omgang bagning og meget rod i køkkenet blev jeg altså færdig med min sankt hans kage, og jeg synes da ikke, at I skal snydes for at se den Jeg har endda lavet en lille opskrift på den, så I selv kan lave den – til næste år måske
Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt kornene ud. Tag cremen af varmen, tilsæt et nip salt, kom den i en ren skål, dæk til med husholdningsfilm og sæt den på køl, til den er helt kold
Aftensmaden afspejler egentligt ganske godt den måden hvorpå jeg laver mad, da opskrifter ikke er det jeg benytter mest, i hvert fald ikke sådan slavisk
(Og yes, jeg kiggede med ovre på min veninde Majas instagram lige da jeg stod og skulle dekorere – derfor kan I se, at pynten er inspireret af hendes stilsikre hånd
Vores kroppe har brug for fedt og der masser af sunde fedt stoffer at finde i mad vare, selvom om mange er hoppet på diæten Low Carb High Fat, så er flere i stigende grad gået hen og blevet utrolig fedt forskrækket og det en meget trist udvikling, du skal ikke være bange for fedt, men du skal holde øje med hvilken slags fedt du indtager og i hvilke mænger
Så se med i vores nyeste video på Kagemagi-kanalen. Fordel halvdelen af moussen udover bunden med portvinskirsebær og placer en bund mere – dryp evt med lidt portvin – og fordel resten af moussen herpå
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.