En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder. Et lite tips, hvis du har barn som skal spise ( eller du ikke vil ha sterk mat) er å lage en porsjon på siden med mindre cajun krydder tilsatt da denne fort kan bli litt for sterk for de minste
Season generously with cajun seasoning. 4 teaspoons cajun seasoning*. Instructions. Use a meat tenderizer to pound out the chicken breasts until about ¼-inch thick
O. p. r. i. n. d. e. l. g. t. a. v. s. m. o. ,. k. å. ø. F. x. h. b. y. f. J. A. c. æ. u. U. S. D. -. M. R. L. C. j. K. 2. I. 5. 0. (. ). 1. /. 3. B. V. H. 4. w. 6
Denne er fra Karolines Køkken 5, og trods cajun-inspirationen er den overhovedet ikke stærk, så den kan serveres for hvem som helst. )Cajun Koteletter til 2 personerIngredienser
Den kommer både som en asiatisk ret og en southern, cajun inspireret ret. Vi spiser den oftest som en cajun ret med majs og cajun ris, men med almindelig ris smager den også super
Det krævede en portion optøet bolognese fra fryseren, et par spiseskefulde "Cajun" krydderiblanding fra Urtekram, lidt ekstra frisk chili og en dåse bønner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.