En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
D. a. v. i. r. b. o. g. f. e. n. d. ,. s. k. u. l. m. h. t. æ. ø. y. p. c. z. å. ½. j. N. J. ). O. S. (. 2. 1. H. K. G. F. B. -. V. P. A. L. E. M. 0. %. Ø. ) g
O. p. r. i. n. d. e. l. g. t. a. v. s. m. o. ,. k. å. ø. F. x. h. b. y. f. J. A. c. æ. u. U. S. D. -. M. R. L. C. j. K. 2. I. 5. 0. (. ). 1. /. 3. B. V. H. 4. w. 6
Lidt frisk basilikum med stængler (man kan bruge den tørrede version, men smagen er derefter). Olien er til for at legere tomatsovsen, så den ikke så let trænger ned i pizzabunden under bagningen (hvis man bruger tørrede krydderier, så kom dem i, efter man har blendet alt det andet, ellers bliver tomatsovsen nemt kedelig og grå)
Anret koteletterne i et fad med saucen over og server med det ønskede tilbehør. Denne er fra Karolines Køkken 5, og trods cajun-inspirationen er den overhovedet ikke stærk, så den kan serveres for hvem som helst. )Cajun Koteletter til 2 personerIngredienser
God fornøjelse med vegetarretterne, selvom kød også er skønt. Opskrift på indisk tomatsovs1 dåse tomater, 1 spsk. Smag til med salt og peber efter omkring 10 minutter
Smør den ene halvdel med smøreost og fold den anden halvdel over. Bland de malede mandler med salt og peber i en dyb tallerken, og pisk ægget i en anden dyb tallerken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.