Cannelloni al forno med salvie-pesto og ricotta
Nicolas Johansen
Nicolas Johansen

Cannelloni al forno med salvie-pesto og ricotta

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser (4 personer)
  • 15 stk. Salvieblade
  • 9 spsk. Olivenolie
  • 250 g Parmesan
  • 250 g Ricotta
  • 1 drys Salt
  • 1 drys Peber
  • 12 stk. Cannelloni
  • 50 g Smør

Instruktioner

    1. Kom salvieblade og olivenolie i en blender

    2. Blend og tilsæt 4/5 af revet parmesan. Gem den sidste 1/5 parmesan til at drysse over retten.

    3. Hæld pestoen i en skål og tilsæt ricottaost.

    4. Smag til med salt, peber og parmesanost.

    5. Cannelloni koges kort tid i saltet vand, da de stadig skal være .al dente

    6. Hæld pastaen i et dørslag.

    7. Fyld hver cannelloni med ricotta-salvie-pesto blandingen, og læg dem i en bradepande.

    8. Kom smør og revet parmesanost hen over, og sæt retten i ovnen i 15 min. ved 180 grader.

    9. Portionsanret 3 cannelloni per person, server med friskhakket salvie over hver portion.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.