Cannelloni m/ okse-svampefyld
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 spsk. Citronsaft
  • 150 g Markchampignoner i kvarte
  • 3 stk Hvidløg, fed
  • 2 stk Løg eller zittauerløg
  • 1 stk Majs, konserves
  • 400 g Oksekød, middelfedt
  • 1 spsk. Smør, saltet
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Timian, tørret
  • 1 tsk. Salt og peber
  • 1 stk Æbler, faste
  • 1 dl Fløde 26%
  • 2 spsk. Tomatkoncentrat
  • 2 tsk. Salt, groft
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 100 g Smelteost, revet ost 30+
  • 2 tsk. Chili, stødt eller tørret
  • 2 tsk. Oregano, tørret
  • 2 stk Hakkede tomater, konserves
  • 2 tsk. Sukker (melis)
  • 4 stk Hvidløg, fed
  • 3 stk Æg
  • 1 tsk. Salt, groft
  • 5 dl Hvedemel
  • 1 spsk. Rapsolie

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.