Capriolo In Salmí (dyreragout)
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer.
  • Ingredienser
  • 1/2 flaske kraftig rødvin
  • Lidt muskatnød
  • 2 kanelstænger
  • 5 nelliker
  • 1 bladselleri
  • 1 gulerod
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 5-6 friske salvieblade
  • 2 laurbærblade
  • 1 kg dyrekød i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 25 g smør
  • 1/2 pakke god bacon
  • Lidt sovsekulør (jo, det må man godt bruge)
  • Salt
  • Peber
  • 200 g minut-polenta
  • 250 g mascapone

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.