Slå dejen ned, men ælt ikke for hårdt på dette stadie - så bliver bollerne ikke bløde. Dæk bollerne med et fugtigt viskestykke og lad hæve i 30-35 min. Bag ved 200 grader i 10-12 minutter eller indtil de er gyldneNB. Afslut enderne og lad hæve overdækket i 20-25 min
Vi havde en super hyggelig kom-sammen, hvor chefen havde sørget for dejlig julefrokost, med alt hvad hjertet kunne begære af tilbehør og det smagte simpelthen fantastisk
-). Da jeg skulle se Desperate Housewives, blev jeg nødt til at lave lidt hygge, som i ægte paleo style kom til at bestå af en smoothie med frosne hindbær, banan og en spsk
-). -) . Det var en lang dag på universitetet fra 9-17, så jeg måtte få planlagt lidt mad, så jeg ikke endte med at gå helt død. Jeg løb 1 minuts intervaller mellem 12,5 km/t og 15 km/t og til sidst pressede Jakob mig lige op på 17,5 km/t i 30 sekunder - hold da op, der kunne mine ben næsten ikke følge med
Det blev fra morgenstunden konkluderet, at det altså tager lidt længere tid at lave "paleomorgenmad" end at hælde en omgang yoghurt op og drysse med havregryn - i hvert fald i begyndelsen
1. søndag i advent. Jeg ELSKER julen, og jeg bliver aldrig nogensinde for "gammel" til den. Det er nok også derfor jeg i tre år nu, har fejret julen, med at give jer en julekalender med sundere julegodter
Cookies must get slightly brown-colored. Decoration You will need food coloring, spinkles, cinnamon candies, colored sugar - anything else you desire to add to make ice sugar cookies look festive and colorful
Therefore, i thought that i would give you this pre- Christmas biscuit recipe today. Derfor får i lige i dag en pre-præmiere, på en super skøn alternativ jule småkage, der klistre lidt, men smager fantastisk
Hvis du ikke har prøvet, at bruge husblas, så er kagen middel-svær at tilberede. Skær med en kniv langs kanten, før du tager kanten af - så revner fyldet ikke
-. -. -. S. i. d. e. n. v. k. o. m. h. j. f. r. a. s. ø. g. ,. t. å. p. D. u. æ. F. l. b. 5. I. y. V. U. (. 4. ). 8. 0. 2. c. 3. 1. %. /. C. H. B. R. 6. 7. è. n g
-. -. -. S. å. b. l. e. v. d. t. f. r. a. g. ,. o. 5. p. i. n. D. u. k. m. s. æ. ø. H. V. h. T. j. y. 2. %. ". J. I. 3. 4. B. L. w. (. ). P. F. 1. R. è. n l
-. -. -. -. -. -. -. S. å. b. l. e. v. d. r. n. i. g. t. o. s. k. u. a. m. E. f. p. D. ,. h. j. æ. ø. M. y. I. (. ). c. 4. 1. 3. /. 2. L. B. 0. H. V. K. 5. T. 6. R. 7. A. è. l l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.