3 - 4 lakridspulver. varmes op til 115 grader og lad den køle helt af. tempereret chokoladen til 29 grader da det er hvidchokolade 100 g. 3 - 4 lakridspulver
Der skal næsten altid mange ingredienser i cheesecakeog det får dem til at virke besværlige at lave, men cheesecake er ikke særlig besværlige og resultatet bliver næsten altid godt
H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. -. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
Jeg ELSKER cheesecake, så i går prøve jeg at lave en lille sommerudgave med lime. Det hele blandes sammen - jeg brugte bare elpiskeren, og smages til med Sukrin
En sprød Oreo bund toppet med en blød mascarponemasse medhvidchokoladeog et twist af lime. Jeg bliver enormt inspireret, og hendes flotte billeder, får mig til at få lyst til at gå i køkkenet med det samme
Jeg ville lave nogetmed banan, hindbær oghvidchokolade – noget sødt, men med et lille twist. Toppes med hindbær (falder ”ned” i dejen), lakridspulver, mørk chokoladeog lidt kokos – kanel kan også bruges i stedet for lakridspulveret
E. n. t. ø. s. e. u. r. i. l. K. b. h. a. v. d. g. o. ". S. y. C. p. c. k. ,. m. D. æ. f. j. -. 1. 2. 5. 8. 0. ½. x. R. w. L. q. P. J. B. ü. 3. M. T. å. V. F. 7. H. s l
Cheesecakemedhvidchokoladeog hyldeblomst. Måske fordi der har været overskud til det og det har fået en renæssance i takt med alt det nye køkkenudstyr og success den seneste tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.