Chili con carne – Mad skal ikke bare være stærk for at være stærk, men mad må gerne smage stærkt. Ud over kød er der som regel også tomater, løg og bønner i … nå ja, og chili
Denne kødsauce kan derfor nemt og hurtigt trylles om til en god gang Spaghetti Bolognese, Lasagne eller Chili con carne og det er virkelig luksus i en til tider let presset hverdag
H. e. r. f. å. i. o. p. s. k. t. n. v. d. b. c. h. l. a. D. y. j. g. ,. m. M. ø. I. u. æ. V. O. S. T. R. (. 1. 0. -. 5. ). 4. 2. 3. &. L. K. F. B. P. N. ". ) l
Another recipe is now done in me Jamie Oliver domestic project. I really love this project. Its quite a long process but its great its also great motivation
Her er min version af den gamle Mexicanske klassiker – Chili con carne. Her i vinterkulden får du en nem opskrift på en skøn, varm ret til at lune dig på, og som også giver et skud naturlig rouge til de blege vinterkinder i form af frisk chili
Lav en skål af salaten , kom con Carnen på , pynt med avokado , cremfraiche , agurk og tomat. Hakket tomat 1 då tomat pure 3 då Kidney bønner i chilisovs 1 glas Tacosovs 50 g mørk chokolade 2 stk salt 5 fed knust hvidløg 2-4 tørrede chili 3 store gullerødder i små tern 2 store hakkede løg. 270 g chili con Carne 30 g cremfraiche 1/2 avokado 30 g agurk 30 tomat 40 g salat Ca 500 kcal. 2-4 tørrede chili
chili sin carne (ekspresudgave). I denne chili har jeg brugt både tomater og bønner fra dåse. Chili con carne (chili med kød) er en af verdens mest kendte retter
tørret chili. Retten smages til med tørret chili. Det er meget individuelt hvor stærkt man ønsker sin chili, derfor slutter i denne opskrift af med styrke tilsmagningen, kender du din chilistyrke kan du med fordel krydre samtidig med at kødet svitses
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.