En traditionel chili con carne indeholder som regel bønner, tomat og løg, men ellers findes den i et utal af varianter – og sådan er det også med chili sincarne, der både kan laves med f
Lad retten simre ved lav varme et par minutter og smag til sidst til med salt og peber. Denne opskrift er blot et bud på, hvordan en chili sincarne kan laves, men du kan selvfølgelig variere krydderierne og tilsætte endnu flere grøntsager, lige som du har lyst
Udover alle de energirigtige næringsstoffer retten bidrager med, så er det også en virkelig lækker vinter-/efterårsret, da især chilien sørger for du får varmen helt ud i fingre og tærer
Skru ned for varmen til lavt blus, og lad det hele småsimre en god halv time, gerne med låg. Fantastisk chiliret uden kød, men med masser af spændende krydderier og valnødder til at give lidt ekstra bid – servér med yoghurt, brød, ris, en god salat eller måske disse fritter af sød kartoffel med sveskepuré til
Jeg lavede denne indiske suppe medvarmekrydderier og håbede på at den kunne give lidt varme. Tilsæt krydderierne, på nær salt og peber, og “brænd” dem godt af mens det vendes med løgene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.