Det her er en "SKAL PRØVES" opskrift og den er lynhurtig. OPSKRIFT. KyllingGrøntsager efter smag ( jeg har brugt friske sukkerærter, gulerødder, broccoli, spidskål og babymajs)Nudler
Denne opskrift, er nem og lækker med masser af smag og kraft. I min udgave har jeg lavet den på 1 hel kylling og kogt fond på skroget, synes man ikke lige at kunne overskue det kan alm
U. h. m. ,. n. a. H. e. r. s. k. ø. o. p. i. f. t. M. S. g. b. P. l. B. u. C. D. v. d. (. /. 2. 0. 1. -. ). j. æ. å. 5. 3. y. c. 8. A. T. R. L. K. V. *. F. '. 6. N. Y. E. I
E. n. l. æ. k. e. r. u. d. -. t. s. o. m. v. i. g. a. f. ). F. x. p. ,. y. j. h. b. O. R. å. ø. C. c. N. T. 1. (. 3. 0. 2. I. K. S. P. /. 4. 7. 5. L. H. B
Hjemme hos os er vi rigtig glade for det asiatiske køkken og ikke mindst det kinesiske da min kæreste har arbejdet og boet i Kina af flere omgange og jeg også selv har haft muligheden for at besøge landet i et par uger og smagt en masse fantastiske retter der i den grad gør den vestlige tolkning af kinesisk mad til skamme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.