Derfor har jeg leget lidt med tanken om at lave nogle lækre og luftige chokoladeboller - uden mel og gluten (foruden bagepulver, men det kan sikkert undlades), og med en masse naturlige proteiner og fibre - ingen pulver eller lignende
Rør lidt mel i ad gangen sammen med den hakkede chokolade, og tilsæt evt. ) har nedlagt min gamle blog, spørger en sød og desperat læser på bloggens Facebookside efter min (eller i virkeligheden Carinas) vidunderlige opskrift på chokoladeboller
hvedemel i sammen med chokolade stykkerne og rør det hele sammen til en tyk grød. - endda de bedste af sin slagsAltså lige efter Slotsbagerens version naturligvis (Til de af jer, som ikke kender denne lækre bager, så er Slotsbageren er en lille bager her i Aalborg, som ganske enkelt laver de lækreste, største og blødeste chokoladeboller, og denne variant er ret tæt på et perfekt match)
Smelt først smørret, og bland det med mælken. Chokoladeboller er et hit hos både store og små. Disse chokoladeboller er rigtig nemme at lave, og tager maks
T. i. n. g. e. å. r. l. d. t. s. ø. v. h. j. m. f. o. ,. a. C. p. b. æ. ". k. -. w. u. M. V. I. H. &. D. y. c. B. L. '. J. (. 2. 0. ). 5. 9. Ø. 7. 1. %. 8. R. S. Æ. é. P. E. O. ) g
Sidste lørdag var jeg SÅ heldig at "komme til" at gå forbi slotsbageren efter træning i fitness - det var godt nok ikke den direkte vej, men pyt med det
Snoede chokoladebollermed nougat – klar, parat, spis. Og han havde spurgt siden i fredags om ikke, vi skulle bage boller… Hmmm… Mor vil hellere bage kage… Så vi mødtes på midten med de her lækre, choko-nougat knuder/chokolade-sno-boller/wannabe-snurrer – kald dem hvad du vil
Der findes næsten intet bedre, end en varm bolle med smeltet pålægschokolade på. En gammel kending er poppet frem igen, nemlig mine højt-elskede chokoladeboller
Der findes næsten intet bedre, end en varm bolle med smeltet pålægschokolade på, vel. Det skulle måske lige være en varm chokoladebolle med lidt koldt smør
V. i. m. e. n. s. k. r. o. ø. t. ,. l. v. d. p. g. a. h. ♥. ¸. •. *. -. u. å. y. f. T. æ. b. j. D. K. 4. 8. 0. S. P. 2. 3. 1. ". c. H. L. 5. F. B. ~. G. M. ~ l
(appelsin masse med blåbær) Blend blåbær og resten af appelsin massen til det er let og cremet. (appelsin masse) Blend cashewnødder, kokosolie, agavesirup, et drys salt samt appelsinskalden til den jævn og blød masse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.