Citronkage med birkes og uden gluten
Urtekram.dk
Urtekram.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 125 g tempereret økologisk smør
  • 175 g økologisk finthakkede dadler*
  • 4 store økologiske æg
  • 175 g økologisk malede mandler*
  • 50 g økologisk blå birkes*
  • 2 økologiske citroner, saft og skræl
  • 125 g  økologisk rismel*
  • 2 spsk. fiberhusk eller økologiske loppefrøskaller*
  • 3 tsk. bagepulverSirup:
  • 1 økologisk citron, saft og skræl
  • 1 spsk. økologisk honning** = Urtekram produkt.Rør smør og dadler sammen så det bliver helt cremet. Dette tager noget tid. Tilsæt æggene et ad gangen og vend derefter de øvrige ingredienser i. Vend dejen med en dejskraber. Hæld dejen i en smurt springform med bagepapir i bunden. Bag ved 180 grader i ca. 45 minutter. Tjek med en strikkepind, at kagen er gennembagt.Kog saften og skrællen fra citronen i en lille gryde i 5 minutter. Når kagen er færdigbagt overhældes den med denne sirup, imens den stadig er i formen. Lad kagen køle godt af, inden formen fjernes. Kommentarer & tipsLæs kommentarer, tips eller tilføjelser til overstående opskrift nedenfor og tilføj selv din mening.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.