2 spsk.
fiberhusk eller økologiske loppefrøskaller*
3 tsk.
bagepulverSirup:
1 økologisk
citron, saft og skræl
1 spsk.
økologisk honning** = Urtekram produkt.Rør smør og dadler sammen så det bliver helt cremet. Dette tager noget tid. Tilsæt æggene et ad gangen og vend derefter de øvrige ingredienser i. Vend dejen med en dejskraber. Hæld dejen i en smurt springform med bagepapir i bunden. Bag ved 180 grader i ca. 45 minutter. Tjek med en strikkepind, at kagen er gennembagt.Kog saften og skrællen fra citronen i en lille gryde i 5 minutter. Når kagen er færdigbagt overhældes den med denne sirup, imens den stadig er i formen. Lad kagen køle godt af, inden formen fjernes. Kommentarer & tipsLæs kommentarer, tips eller tilføjelser til overstående opskrift nedenfor og tilføj selv din mening.
E. n. s. y. r. l. i. g. u. k. e. b. ø. d. a. m. J. t. o. v. f. ,. å. j. p. æ. h. c. D. é. O. -. S. L. T. I. 1. 3. 0. 5. 2. ½. G. C. (. ). B. 7. H. R. N. /. K. M. ". A
E. n. l. æ. k. e. r. ,. o. g. i. d. t. a. s. p. m. c. u. h. f. b. S. å. A. (. &. ). 1. 2. 0. I. 3. 8. ø. v. j. F. T. 7. 5. °. C. B. U. K. R. H. -. 4. V. y. P. N. 9. 6. g l
For det første bliver rundstykker (ogbirkes) kun rundstykker, fordi de bliver bagt på en plade med hundredvis af små huller i og fordi de har fået damp, der giver skorpen farve og sprødhed
Dejlige, friske citroner fyldt med C-vitaminer og antioxidanter … blandet med sukker og smør og en masse, der er knap så fyldt med gode sager, men som tilsammen med citronerne giver en smagfuld kage
Start med at smelte smørret og lad det køle lidt af. Ihvertfald har jeg bagt både brød, scones ogcitronkage - sidstnævnte var en klar vinder i smagstest, og nu på andendagen er den stadig lige så svampet og lækker som da den kom ud af ovnen
D. e. t. s. k. a. l. m. n. b. r. u. g. 3. 0. h. v. d. 1. ø. /. i. 2. 5. æ. ½. E. p. M. S. å. G. o. N. ,. Æ. j. L. f. R. c. x. y. 6. F. -. V. 4. P. B. K. w. °. (. 7. ). U
Desuden synes jeg, at den ser flot ud med siruppen på toppen, fordi den får et vådt look og citronskallerne gør overfladen ujævn og lidt mere intressant end en glasur eller blot almindelig kageoverflade
Mel og bagepulver sigtes i og vendes med blandingen. Pisk æg og sukker skummende. Citronkage (eller appelsinkage) med sprød mandeltoppingCitronkage (ikke fryseegnet) til ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.