-. I. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. 3. 2. 2. 2. 2
Dissevafler har jeg adskillige gange serverettil brunch når venner/familie har hygget. De er sågar blevet serverettilmiddagsmad, efter et træningspas, da de har en utrolig god sammensætning mellem gode kulhydrater, fibre samt protein, tilhurtig og optimalrestitution
Man smører blot formen, kommer de snittedegrøntsager og skinkeni formen. Gratinplejer at laves med en opbagning med mel og margarine, jeg vælger et sunderealternativ
-. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. 2. B. r. u. g. e. d. f. s. k. b. æ. ,. l. v. m. o. t. n. F. ø. c. a. p. 1. ½. y. h. å. –. j. 8. L. E. S. d g
Man smører blot formen, kommer de snittedegrøntsager og skinkeni formen. Gratinplejer at laves med en opbagning med mel og margarine, jeg vælger et sunderealternativ
-. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. I. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. 2. G. r
Jeg havde godt læst i Facebookgruppen, The Meadow CAL-dansk, at nogle løb indi det samme problem, og det samme kunne jeg læse ilæserkommentarerne på Drops' hjemmeside
Paleo - hvorfor spiserviegentligikke korn. Paleo lasagne - hvordan du laverpastaplader uden mel. Paleo bananbrød Ku' du finde på at spise et par æg, bananer og en håndfuld mandlertilmorgenmad
Det erigen blevet Meadow-mandag, og i denne uge kan jeg fremvise endnu en færdigclue. Min plan er, at jeg hæklerhverkant-clue to gange, hvis udseendet af kanten kan "bære" det
Suppen serveres med æble-urtegarniturei. Så i fuld sving og få pakket grej sammen inden den stod på Go’ Morgen Danmark med et meget indlysendeefterårstema
-. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. 2. 2. 2. 2. S. m. a. g. e. r. o. d. t. ,. æ. s. f. ø. v. l. ). 1. k. 4. n. y. h. u. p. j. c. ½. 5. 0. C. –. H. å. K. R. b. 8. D. L. B
-. i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. 2. 2. 2. 2. 3. 2. 2. 3. 2. D. a. j. e. g. s. d. o. k. n. b. f. æ. l. r. t. ,. v. m. u. å. p. ø. J. h
Det blir nok en større udfordringimorgen, hvor det er mandag…. Startede dagen i dag med et glas kogt vand med citron saft… (se indlægget fra i går omkring koldt vs varmt vand) og det har nok noget på sig… min mave har ihvertfald været glad i dag
Det erefterhånden et godt stykke tidsiden jeg skrev det første blogindlægtilmia-mad. Faktisker grøden en sand sundhedsbombe, som også gør det lidtlettere at få en god og mættende morgenmad på travle morgenen, for den skal nemlig røres sammen aftenen inden du spiser den
Jeg plejer at have tomateridrivhusettilnovember, og når frosten kommer, så bliver de sidste grønne tomater syltet til grønne tomaterisirup og det erfantastisktilbehørtil ost - den opskriftkommersenere på året
Noget at det jeg ervild med når jeg er på hotelferier, er at man kan få en omelet med præcis det indhold man allermest har lydt til, lavet af kokken som bare står og venter på ens bestilling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.