Salt og peber. Salt og peber. Ingredienser 750 g svampe. 100 g grønkål. 1 fed hvidløg. 5 kvistefrisktimian. 50 g lyse rosiner. Ingredienser 750 g svampe. 100 g grønkål. 1 fed hvidløg. 5 kvistefrisktimian. 50 g lyse rosiner
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. S. å. b. l. e. v. d. r. a. t. p. o. c. h. æ. g. ,. s. k. n. j. f. m. ø. M. y. u. ). D. ". P. K. 3. 1. L. R. F. . Æ. H. w. z. C. O. G. E. N. B. n l
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. å. s. k. e. r. t. o. c. h. d. æ. g. j. p. m. a. n. l. b. ø. E. ,. G. Æ. 3. 1. v. S. T. B. f. y. A. u. F. D. M. -. 2
Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag iog passer rigtig godt til alle former for pasta samt tilkylling passer det ogsårigtig godt sammen med
*Cherrytomaterne skal halveres oglægges på en bageplade medskæresiden opad. Jeg har lavet dissemedsvampe, grønkåloglinser, og de smager fantastisk, hvis jeg selv skal sige det
I har stemt på, hvilken pastaret, Iville have først – og det blev den her medkylling, blandede svampe, friskpersille, øko bacon ogsojaristedepistacienødder
ægtilsættesog farsen æltes igennem. Frikadellermedpocheretgrønkål, citronog peberrod. koriander, frisk kværnet peber, løg ogfint revet hvidløgtilsættes – en lille delle steges af og farsen smages, om nødvendigt, tilyderligeretilmed salt og peber
Rens og skyl fileterneog krydr dem med salt, peber ogcitron. Serveres med groft brød. Når det koger slås et æg ud i en kop, derefter hældes æggeti det kogende vand et af gangen
Derfor blev det altså tidtil en gang hvide asparges medpocheretægog en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaisetilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.