Disse vidunderlige og lækre cookiesmed peanutbutter og mørkchokolade smager helt vildt godt. Jeg har ernæringsforbedret mine cookies ved ikke, at tilsætte sukker, men i stedet har jeg anvendt Sukrin Gold til at søde med
De er præcis som cookies (efter min mening) skal være. Kombinationen af det sprøde og salte sammen med den søde mælkechokolade og den lidt bitre mørkechokolade er slet ikke til at stå for
Sidste weekend bagte jeg disse sprøde cookies fyldt med julekrydderier som kanel, ingefær og nelliker og fintrevet appelsinskal, store stykker af mørkchokolade og ristede, grofthakkede mandler
'Klask' cookies ud på bagepapir med en ske. Vend forsigtigt chokolade og hasselnødde flager i dejen. Cookiesmedmørkchokolade og hasselnødder, 20 store. 150g blødt smør1 dl sukker1 dl brun farin1 æg1 spsk vand1 tsk vaniljesukker3 dl mel½ tsk bagepulver1 knivspids salt100g god mørkchokolade50g hasselnødder (flager)Sådan gør du. (Varmluft 155)Pisk smør, sukker og brun farin med elpisker til det har en god cremet konsistens
Rør hele dejen jævn og placer så, med en teske, dejen i runde klatter på beklædte bageplader. ) Jeg kan afsløre at dette skift allerede skete, da de kære cookies havde være kort tid i ovnen, og duften af banan, chokolade og lune mandler langsomt begyndte at sprede sig i lejligheden - ja faktisk helt ud på altanen, hvor jeg sad i mellemtiden
The post Kokos cookiesmedchokolade appeared first on sunderehverdag blog. Det kan godt være at jeg er en brød-pige, men jeg elsker også kage, og især cookies
En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedejmedmørkchokolade i, på toppen
ChokoladeCookiesmed nutella- og karamelfyld Gem Print Forberedelse. Nu behøver du ikke længere at lede, efter de bedste cookies, som passer til helt specielle lejligheder
I sidste uge så jeg madprogrammet Spis og Spar på DR1 – og kokken Jesper Vollmer kom med en opskrift på store, lækre syndige chocolate chip cookies – oprindelig fra bloggen louiogbearnaisen
Her er simple, sunde og veganske cookiesmed hvid chokolade og tranebær. Hvis du ikke har ingredienserne i dit køkken, kan du prøve disse banana-cookies lavet på to ingredienser
Kom dem i en skål sammen med sigtet mel, salt, natron og kanel. hakket mørkchokolade. I en anden skål røres det smeltede smør sammen med sukker og farin
Disse cookies har en fyldig smag og er let klistret og bløde. De kan også laves med fx hasselnødder. Til sidst hakkes chokoladen og mandlerne groft og æltes ind i dejen, som er godt sej og klistret
Er man lidt sulten for sjov, er disse cookies skønne at have i kagedåsen. Må starte ugen med lidt sødt i dåsen og jeg har heldigvis det hele på lager, så jeg må igang
Kagerne hæver op undervejs og ønsker du cookies, der er bløde i midten, så tag kagerne ud her, ellers vent nogle minutter til kagerne er "faldet sammen" igen, så bliver de helt sprøde
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.