) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Ananas med myntesukker og passionsfrugter er en god kontrast til det søde og det cremede. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud med bagsiden af en kniv
Her har jeg laget en 'juleversjon' med kjente julesmaker ♥. Den kan med fordel lages dagen før servering, men vent med karamelliseringen til rett før servering
Kom den grofthakkede chokolade i, og rør med en gummidejskraber, indtil chokoladen er smeltet. Sæt bradepanden med formene i ovnen, og fyld varmt vand fra elkedlen i bradepanden, så det står halvt op om formene
L. i. t. v. r. g. ,. s. m. a. k. e. p. å. d. n. f. ø. j. o. b. l. c. ". ). . C. è. û. é. F. -. y. D. h. I. T. 6. 5. 1. u. 3. H. S. V. P. 8. 0. 4. E. 2. 7. '. B. O. R. M. N. t L
Mål med en ramekin - der skal være vand op til ½ cm. Bring fløden i kog med den tomme stang. Tag fløden af varmen og kom den i snapsen imens du mikser med el-pisker
E. n. y. ,. m. e. s. k. ø. v. a. r. i. t. o. f. d. l. c. è. b. û. é. p. M. g. A. J. h. u. (. j. ). H. ". å. D. æ. 2. -. 5. 6. 1. ½. 7. 0. 3. R. S. F. V. K. 4. P. L. 9. T. 8
Rør æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen i en skål med en ske. Inden servering drys med sukker og brænd sukkerlaget med en gasbrænder, til det er smeltet og karamelliseret
De kan med fordel serveres med lidt frisk frugt, som for eksempel friske hindbær og kiwi. Denne her chokolade crémebruléemed hindbær, er en skøn ny fortolkning af den klassiske dessert
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.