Bruger du køkkenmaskine skal du nu skifte over til din k-spade. Opskriften er med Swiss Buttercream Marengs, hvilket jeg næsten altid bruger som frosting på mine cupcakes
Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Tumblr(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pocket(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Sørg for at tjekke dine kagers midte inden du tager dem ud af ovnene - det gøres bedst ved at stikke en tynd strikkepind eller en tandstik i midten, hvor der helst ikke skal sidde en helt våd dej på pinden når den tages op
Nå ja, så er der da også salt- og sukkerkringler, men det er en lidt anden boldgade, hvor sukkerkringlen er en småkage og saltkringlen vel nærmest en slags snack
Her bager hun nemlig næsten altid kringle (bortset fra om sommeren når den står på rødgrød med fløde eller om efteråret, når hun laver gammeldags ævlekage selvfølgelig)
inden de dekoreres med jordbær- frosting. med friske jordbær, som set på billedet. Bland jordbærrene i og kom dejen i muffinforme foret med små papirforme
Men så kom dagen hvor jeg blev inviteret til fødselsdag hos de to sødeste små piger, der begge er kæmpe fan af Elsa og hele hendes Frost univers, så jeg så mit snit til langt om længe at gå fuldstændig glimmer-snefnug-amok og medbragte en ordentlig portion Frozen cupcakes, der heldigvis faldte i god jord hos både de små som store…
Julede kanel cupcakesmed cremecheese frosting. Find opskriften på frostingen her. Jeg synes virkelig de er lækre, jeg elsker kanel så det er oplagt jeg skulle kreere sådan en cupcake
-. -. -. -. -. I. s. ø. n. d. a. g. v. r. e. S. u. p. B. o. w. l. ,. å. i. b. t. f. h. y. m. D. (. ). c. k. æ. C. F. A. E. 1. 4. 6. 0. 5. 3. /. 2. 9. j. K. 7. 8. T. N. R. J. M. *. H. ". P. L
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcakemed en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
De af jer som følger mig på Instagram (@byjennip) har allerede set disse cupcakes. Det var dem jeg havde medpå arbejde da det var min sidste dag i praktik
Så kommer den lovede opskrift op Vanilje Cupcakem/Vanilje-Lime Frosting. Vanilje-Lime Frosting. Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.