Opskrifterne, eller henvisninger er det jo nærmere, på surdej, som jeg har prøvet indtil videre har været Claus Meyers fra bogen Meyers Bageri og fra Bagebiblen af Paul Allam & David McGuinness
Herlig weekend med besøgfra Danmark af Mor & Anne. Lækker thaimad @ Thaiboat, vaffel-hygge og tøsefilm, vegetarisk frokost buffé med udsigt @ Hermans, cykelture, pizza værksted med bagesten og hjemmelavet pizza salat, gårture omkring søen og en hel del sol
Sidste jul fik jeg et gavekort af min mand til et bagekursus fra Meyers køkken. Følte at jeg var kommet ind i helt ny verden af brød da jeg kom hjem fra kurset og så var det jo spændende om jeg kunne genfinde den rigtige dej herhjemme
Kornene fra vaniljestangen, sukker og æggeblommerne piskes hvide sammen. Jeg har lurede lidt på denne kage inde på pinderest, og var bare på min to-do liste
Jeg fik i fredags nogle vareprøver med hjem fra job på Mette Blomsterbergs nye færdig dejserie. De er ikke tørre eller noget, så klart nogle vi vil bage til Jul herhjemme, dog nok ikke som købe - Men fra bunden, da vi skal bage en hel del
har temperatur som varmt vand fra hanen. Tænd ovnen på 200 grader. Kog vand og smør i en gryde. Når vandet koger og alt smørret er smeltet så tilsæt melet og rør rundt
Kornene fra en 1 vaniljestang. I næste uge er det fastelavn og jeg synes (ligesom de fleste bagere) at det er helt legalt at spise en masse fastelavnsboller i en to-tre ugers periode omkring denne dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.