Jeg tror, de fleste, der bager tit, har det ligesom mig. De har par forskellige slags dej, som de bruger med variationer til de ting, hvor det nu er den slags brød, der er egnet
Så er vi nået til sidste opskrift i serien, samme dej, 3 forskellige brød. I denne omgang kommer en lækker appetitter til eftermiddagskaffen eller morgenbordet
Jeg er helt tosset med. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres. bonkringle koncept) og dette er et forsøg på at lave mine egne chokorug
Sidste jul fik jeg et gavekort af min mand til et bagekursus fra Meyers køkken. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Jeg fik i fredags nogle vareprøver med hjem fra job på Mette Blomsterbergs nye færdig dejserie. Blandt disse er hendes citronsmåkager eller LemonDisse har min kone snakket om vi skulle prøve at bage selv til jul, da vi er blevet trætte af Finskbrød
I min familie har min far altid bagt fødselsdagsbollerne. Han bagte dem efter en opskrift i den gamle Karolines Køkken og det er en virkelig god opskrift
I næste uge er det fastelavn og jeg synes (ligesom de fleste bagere) at det er helt legalt at spise en masse fastelavnsboller i en to-tre ugers periode omkring denne dag
Jeg har tidligere lavet et indlæg med scones, men jeg foretrækker faktisk denne opskrift, som giver scones, der er blødere i det og holder lidt længere
Det er fastelavn den 3. marts og det er jo lige om lidt. Josefine vil være Askepot og Magnus vil nok være en lille klovn (for det er det kostume, vi har til babyer)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.