Jeg bruger derfor ordet proteinrig kost, fordi varigt vægttab og vedligeholdelse af det handler kun om en hensigtsmæssig kostomlægning og ikke kortsigtede kure)
Derfor har jeg leget lidt med tanken om at lave nogle lækre og luftige chokoladeboller - uden mel og gluten (foruden bagepulver, men det kan sikkert undlades), og med en masse naturlige proteiner og fibre - ingen pulver eller lignende
Jeg har sådan et lidt had/kærligheds forhold, til de her meget tunge retter. Jeg er vild med smagen, men kan bedre lide den mærhed jeg får fra en salat med enten fisk, skaldyr eller æg
Spinat er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag. Jeg har også tilføjet lidt skyr til smoothien for at få tilføjet protein samt give en mere cremet konsistens
Hold derfor øje med den og tjek om den er helt bagt i midten, inden du tager den ud af ovnen. Jeg har en yndlingsopskrift på æblekage, som jeg gerne vil dele med dig
Jeg har derfor brugt nok krafter, så det var nødvendigt med en hurtig og nem aftensmad. I dag har jeg sammen med min mor lavet en islagkage med fragilitébunde
Jeg er faktisk ret vild med det, men min mand kan ikke fordrage cheesecake, og derfor bager jeg det kun, når vi skal have gæster, som jeg ved, er glad for det
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Derfor poster jeg lige opskriften igen – denne gang lidt mere detaljeret, så den er nem at følge. Jeg har et par gange før bagt disse lækre chokorug boller ala
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Jeg kiggede derfor bare i køleskabet og lavede en tærte ud fra de ingredienser jeg fandt der. For nogle uger siden havde jeg lyst til at lave nogen slags for madtærte
den er uden husblas som resten af kagen og forbliver derfor flydende. Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
Derfor har jeg været i køkkenet og eksperimentere med at lave en ny og anderledes cheesecake. Jeg har længe gået med tanken om at jeg kunne skifte flødeosten ud med skyr
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.