Dermed ikke sagt, at der ikke er andre køkkener, der tiltaler mig- det er der bestemt. Bøgerne Moderne Mamma og Moderne Mamma i en fart, der går forud for fjernsynsprogramnet Moderne Mamma meditalienske kvinder, der laver italiensk mad på den italienske måde - de er virkelig gode og indeholder alt fra appetizers til risotto
Men faktum er, at jeg har givet op – jeg har overladt den italienske madlavning til italienerne, og så må mine italienske venner tage del i min svenske madlavning i stedet (den, som de ikke har styr på, og dermed ikke kan have nogen meninger om)
Kombinationen mellem detsprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
Du vil egentlig sagtens kunne tilsætte og give dellerne dit eget præg med andre former for krydringer eller nødder/kerner, og så fungerer de rigtig godt som tilbehør til eller i stedet for kød – fx i hjemmebagte pitabrød, fladbrød eller med en god salat til
det holder dog ikke helt når de nydes med denne sukkerbund og fred være meddet. Æggehviderne skal være helt stive og skålen skal uden problemer kunne vendes på hovedet – som en slags klæg gele det vil klæbe til piskeriset – se billedet
Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren. Jeg fyldte nemlig hele baduljen i den store ler-gryde, satte den i ovnen og tog til fastelavnsfest med ungerne
De forsvinder jo hurtigere fra fadet end man kan nå at lave dem Som I kan se fik jeg hjælp af min søn Ferdinand til at lave dem… Hugo-Sander nøjedes bare med at spise dem
Ikke på linje med surdej, men alligevel giver det god smag. Det kan man faktisk godt. Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej
Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson. Derudover kan det være meget afhængigt af sæson, og jeg synes næsten, at man skal bruge de råvarer, grønsager og frugter, som er aller bedst på lige præcis det tidspunkt
Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.