Dildflutes
Urtekram.dk
Urtekram.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 50 g økologisk gær
  • 4 dl vand
  • 2 tsk. salt*
  • 600 g økologisk hvedemel
  • 1 tsk. økologisk tørret dild*
  • 1 bundt hakket/klippet frisk økologisk dild* = Urtekram produkt.Gæren røres ud i det lunkne vand. Frisk og tørret dild samt salt og hvedemel tilsættes. Dejen æltes godt og stilles til hævning i ca. 30 minutter. Derefter æltes dejen igennem og formes til flutes, der efterhæver på en smurt plade eller bagepapir i 15 minutter. Rids flutene og pensel dem med sammenpisket æg eller vand og bag dem ved 230 grader i ca. 15 minutter. Kommentarer & tipsLæs kommentarer, tips eller tilføjelser til overstående opskrift nedenfor og tilføj selv din mening.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.