I sidste uge da pigerne og jeg hyggede til Den Store Bagedyst spiste vi hjemmelavet donuts. De afkølet donuts dyppes i glasuren lavet af flormelis og cider og drysses efterfølgende med blandingen af sukker, kanel og muskat nød
Jamen ja som jeg skrev i indlægget tidligere så har jeg flere opskrifter på donuts. Jeg har en på ovnbagte donuts, og så har jeg nogle som skal en tur i frituren
Da vi på vores sommerferie i Berlin blev jeg grebet af lysten til, at smage en doughnut fra Dunkin´donuts, da jeg aldrig før har smagt sådan en rigtig én
Og så er der hverken ret meget sukker eller ret meget fedt i dem. Men vær forsigtigt, glasuren er varm og det skal den være, da den ellers sætter sig øjeblikkeligt
Donuts. Foto. Sif Meincke, Bagelyst, Politikens Forlag. Marie Vagn-Hansen laver her en helt særlig beskrivelse af kærlighed til kanelsnegle og samvær i køkkenet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.