På mandag er skoleferien slut og det er igen tid til madpakker. Den anden dag fik jeg bagt disse (i følge mine børn verdens bedste) lækre gulerodsboller med masser af kerner
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
I mangel på bedre overspringshandling besluttede jeg at bage nogle gode grove sandwichboller i dag. Det skal lige siges, at det ikke er en god ide at varme ovnen op til 225 grader, når lejligheden i forvejen nærmer sig 30 grader, men om ikke andet er der gode boller til frokost og en aftensmadsburger
J. e. g. h. a. v. d. n. r. i. t. j. l. f. ø. s. o. ,. m. å. b. æ. k. E. p. c. u. C. S. O. (. ). M. y. D. /. R. H. B. -. z. 1. 7. 0. 3. 8. 2. K. Æ. L. ½. P. A. I. N. 9. %. F. V. T. q. w. ) g
Som jeg lovede i det forrige indlæg, kommer her opskriften de lækreste, koldhævede, morgenboller. Denne opskrift, er nok den nemmeste opskrift på boller, jeg nogensinde har prøvet
- med skøn sprød skorpe og lækker krummeIdag har vi nemlig afholdt "store bagedag" på hjemkundskabs-holdet og sikke en fest af både hvede, rug, sigte, grahamsmel og alskens slags fyld, drys, pynt og topping
Morgenboller fyldt med smag og sunde kostfibre. Jeg har bagt disse morgenboller med chiafrø et par gange nu og udviklet lidt på opskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
Sådan ca hver anden morgen bager vi boller om morgenen til madpakker. Så får de en halv med i madpakken og en halv med i hånden i bilen – med smeltet smør, for de er stadig lune
Morgenboller med græskarkerner og kakao. Forleden surfede jeg lidt rundt, for at søge inspiration til nogle lækre boller, og kom forbi bloggeren MissMuffin, som havde en opskrift på lækre morgenboller med græskarkerner og kakao, så dem måtte jeg prøve
Jeg elsker hjemmebagte morgenboller, og det er efterhånden blevet mere normalt med friskbagte boller herhjemme i weekendmorgenerne end en tur til bageren
Dagene går. Og en smule novembersnue har påvirket aktivitetsniveauet her på bloggen. Derfor nåede det at blive fredag, før I blev præsenteret for mandagens aftensmad
Så håbede jeg, at det ville blive saftige og sprøde morgenboller. Så her er opskriften på verdens nemmeste morgenboller, som kun kræver 10 minutter om aftenen og 5 minutter om morgenen + 15 minutters bagetid
K. o. l. d. h. æ. v. e. m. r. g. n. b. s. a. p. å. 1. 5. i. u. t. M. ø. w. k. f. -. ,. J. y. j. B. S. L. T. O. 3. 0. (. 8. ). D. /. 4. 2. ½. 7. H. G. P. N. c. #. I
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.