Dryss utover ost, fordel pepperoniskiver og annanabiter utover. Form deigen til en ball. Elt deige i 10 minutter, enten for hånd eller i maskin. La i tilfelle bunnen heve før du legger på ingredienseenTomatsaus2 ss god olivenolje3 fedd hvitløk, finhakket1/2 løk, finhakket900 g knuste ermetiske tomater1 ss sukker1/2 ts tørket oregano1/2 ts tørket merian1 ss tørket basilikum3/4 ts saltVarm oljen i en gryte. Ha i alle de andre ingrediensene og småkok sausen videre i 30 minutter. Fyll200 g mosarellaost100 g pepperonipølse50 g annansbiterBak ut deigen, og form en pizza bun med en diameter på 40 cm. Smør på tomat saus, men la det være igjen ca 1cm slik at du får en kant å holde i
hummusen til med mere chili eller hvidløg for en stærkere version. til med mere chili eller hvidløg for en stærkere version, og tilsæt lidt koldt vand hvis du finder den for fast
I en anden skål piskes æggehviderne stive, hvorefter der forsigtigt vendes flormelis i. Stil igen kagen i køleskabet et par timer, så bærtoppingen stivner
Åh jeg tror, at jeg har fundet mig en ny yndlings is – for søren den smager godt. Først skal du sørge for at lave din dulce de deche, det kan eventuelt gøres nogle dage før, og placere den i køleskabet, så den er kold
Jeg har efterhånden øvet mig en del på hele contour/highlight processen og selvom det kan virke som en storudfordring at perfekte, er det nemt at lære, og med de rigtige produkter ved din side, bliver du contour queen, in no time
sukker)Plasticpose, sukker, pastafarve og tandstikker klar til kampPlasticposen brættes op og pastafarven skrabes af på platicposens indvendige sideSukkeret hældes iGnid nu sukkeret imellem posens side, så farven bliver ligeligt fordelt i hele posens indholdNår al sukker har en ens farve, så er det klar til brug
Faktisk har jeg solgt disse som havregrynskugler (altså den traditionelle slags) til Malthe, der ellers er noget skeptisk for alt, der er lavet med dadler eller i en sund version Og ved I hvad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.