sukker Frisk pasta Smelt smørret i en lille kasserolle, og svits de [. 2 stykker laks 4 dl hvidvin 10 sorte peberkorn 5 kviste persille 1 øko-citron 50 g smør 5 spsk
Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til og med min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
Opvarm imensolien i en pande ved jævn varme, [. 2 stykker laks Frisk pasta 3 spsk god olivenolie 1 god håndfuld frisk timian 2 fed hvidløg skåret i helt tynde skiver Friskkværnet peber Kog pastaen. 3 spsk god olivenolie
Kartofler skar et par kartofler i både, overhældte dem med olie og dryssede med salt - satte dem i ovnen (som noget af det første) og lod dem stå der til de var færdige
Kogt pastavendes i sovsen, og retten serveres med det samme. "Sovsen" smages til med masser af sort peber og salt, og når sovsen er godt varm tilsættes den varmrøgede laks
Rul pastaen ud og penslmedægge-blandingen. Serveres straks sammenmed FLUTES og PERSILLESMØR. Læg tynde skiver af laks ud på pastapladerne og smør endnu et lag ægge-blanding ud
Bland nu de grønne asparges i sovsen, hæld sovsen over den afdryppede (og kogte) pasta, læg laksestykkerne i midten og pynt medden sidste lime skåret i tynde skiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.