Bare fordi det er en helt almindelig tirsdag behøver det jo ikke gå hen og blive kedeligt. En ting er, at man i weekenden måske bruger en masse tid på at lave mad og virkelig gøre noget ud af det, men hvorfor skal hverdage efterlades til at blive kedelige og ufestlige
Så er der endnuen sprød madplan klar til ugen. Spekulere lidt på, om jeg skulle droppe madplanen i denne uge - forestiller mig, at mange har vinterferie
For en lille uges tid siden, havde jeg enspændende snak med nogle af mine Crossfit-makkere. Vi snakkede om sunde fødevarer, uden for mange E-numre, skjult sukker og generet guidelines til at træffe et lidt sundere valg i butikkerne
En madplan til ugen der ligger foran os. Jeg oplever at det hele bliver lidt nemmere, når jeg kan skæve til madplanen og blive mindet om, hvad vi skal spise
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Her er min skønne morgenmad. En kop grøn the og en Ribs smoothie. Til hverdag gør jeg meget for at få en god start på dagen, da det smitter af på hele dagen og humøret i familien
Tidligt op i dag efter den sidste nattevagt i rækken, puha, det er altid svært - mennødvendigt. I aften er jeg alene hjemme, så det bliver en let aftensmad, hvor lidt af kyllinge-resterne fra gårdsdagensaftensmad kan blive brugt
I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Det er nok ikke en hemmelighed længere, at jeg elsker at bage. Når sådanne et tilbud kommer fra en kære veninde, til hendes bryllupsreception, skruer man lige en tand op for niveauet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.