Nu er julen for alvor ved at nærme sig, og det er derfor på tide at få bagt det sidste julebag, fået lavet risengrød - til risalamande (hvis det skal stå og trække natten over) og få hygget rigtigt med familien
D. e. t. r. b. l. v. i. d. f. o. a. n. g. p. å. S. j. ,. u. s. F. y. m. æ. J. h. T. k. E. c. U. H. ø. V. M. N. L. P. I. -. ). K. 2. 4. 0. 3. /. 1. 5. B. 6. A
og græskar er helt gået hen og blevet JÆVNLIG SPISE til min aftensmad. ”tilbehør”. det som to forskellige former for sødme, der matcher hinandenfantastisk
Tilsætløgene og lad dem snurre med i et par minutter. Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det
En af de kager som min mor bagte tilhendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Når kagen er kold til at tages ud, skærer du den vandret i to dele - så der er en top og en bund. I aften har vi fejret min allerbedste venindes fødselsdag
L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. -. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.