Rugbrød i lange baner, hvidt brød til rejesalaten – måske et groft brød som Dybbøl-brødet. og sprødt, hjemmebagt knækbrød og/eller hjemmebagte havrekiks til osten
Så er det for alvor blevet efterår og hvorfor ikke skyde endnuen sundheds-udfordring i gang. I sidste måned var det jo sukkerfriseptember, mendenne måned vil jeg tænke ud af boksen… I stedet for at lave en udfordring hvor det gælder om at udelade visse madvarer, så skal oktober i stedet handle om at tænke kreativt
saften af enlille citron. Den her tunmousse har jeg ikke prøvet at lave før - den er et dejligt alternativ til den sædvanelige - det er jo altid rart at prøve noget nyt
4 skiver bacon tyndt skåret2 skiver tomat4 ægJeg forede 2 pannecotta forme med bacon, lagde en skive tomat i bunden og slog 2 æg ud i hver. Så i en forvarmet ovn 200 grader i 10-15 min
Ja endnu flere opskrifter med rabarber. men rabarber smager jo også godt, og haven er stadig fyldt med dem, så hvad er mere oplagt end at udnytte disse lækre stængler når der er sæson for dem
N. e. m. l. i. g. p. å. M. c. D. o. n. a. d. s. ). E. f. t. r. b. j. u. ,. k. v. ø. h. æ. -. y. H. I. é. Y. B. K. 9. 2. 1. 0. 3. V. 8. 4. P. /. S. G. T. F. O. C. A. w. ) l
Man får ihvertfald et lilleenergi boost og det kan jeg godt lide. Jeg har fået et flip med smoothies, haha Jeg drikker dem som morgenmad, for lige for tiden er jeg virkelig dårlig til at spise morgenmad
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.