Hold da op - tiden flyver, og pludselig var der gået næstenen måned siden det sidste indlæg. Det har været en travl tid, som heldigvis har været fyldt med masser af lækre ting
Vi eksperimenterer med at lave en masse af slagsen, og i dag blev det til en skøn symfoni af kerner fra den gamle urhvede spelt, laks og den fantastiske proteinrige hytteost
Jeg bryder mig bare ikke om kaffe, eller jo det vil sige, jeg kan faktisk godt lide den der lille bismag/eftersmag af kaffe, der eksempelvis kan være i chokolade og sådan, men almindelig varm kaffe, nej tak det bliver jeg aldrig voksen nok til at drikke
Man får ihvertfald et lilleenergi boost og det kan jeg godt lide. Jeg har fået et flip med smoothies, haha Jeg drikker dem som morgenmad, for lige for tiden er jeg virkelig dårlig til at spise morgenmad
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Brændendekærlighed – En følelse som man kan nære til enanden, en dansk film med hovedkaraktererne Anja og Viktor eller enlangtidsblomstrende stueplante
Her er min skønne morgenmad. En kop grøn the og en Ribs smoothie. Til hverdag gør jeg meget for at få en god start på dagen, da det smitter af på hele dagen og humøret i familien
Gulerodsstænger & Hummus + en granolabar. I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Hun har været med på sidelinjensiden hun var helt lille, og det gør mig så glad at læse hendes ord. Marie Vagn-Hansen laver her en helt særlig beskrivelse af kærlighed til kanelsnegle og samvær i køkkenet
Det er nok ikke en hemmelighed længere, at jeg elsker at bage. Når sådanne et tilbud kommer fra en kære veninde, til hendes bryllupsreception, skruer man lige en tand op for niveauet
Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, endden er, så skal du prøve dennemarengsbund med fløde og bær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.