R. ø. d. b. e. h. u. m. s. r. v. t. a. g. k. y. l. i. n. o. å. c. p. Å. ,. j. æ. M. (. H. O. f. ). J. D. E. P. ". 3. -. 4. 1. C. ½. S. 2. 0. L. T. /. B. K. *. G. F. U. 7. q. I
Så skal de øvrige ingrediensbare tilføjes og dejen skal æltes sammen. Jeg valgte at lave den lidt grove og var meningen at jeg også ville ha' nogle kerne/frø i men det glemte så det må blive næste gang jeg bager dem
Grøden kommes tilbage i grydensammen med sukker, kog det til det har denkonsistensduønsker. Jeg skrællede æblerne, fjernedekernehusene, skar frugten ud i mindrestykker og kom dem i en gryde med vandet
Du kan nøjes med mindre gær, hvis dulader brødet hæve længere. Her har duopskriften på et driftsikkert, nemt, hvidt brød med spelt og hvede, god og saftig krumme og sprød skorpe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.