Vi skal både til svigerindens fødselsdag om eftermiddagen og i byen om aftenen. Bliv VIP hos Paleolivet - få en gratis mini e-bog med et par opskrifter af den slags derer hurtige at smække på bordet
Jeg har langtfra afprøvet alle blenderenstalenter, så jeg vil komme tilbage til den, efterhånden som denkommer i både sovser og supper – og får lov at lave mayonnaise og andet guf
Jeg fik inspirationen, da minsøsterefterspurgteen sund udgave på nogle "Røsti" man kan købe på frost, som er lavet på kartoffel, med krydderier i og derefter friturestegt
Så er jeg tilbage igenefteren rigtig dejlig uge i sommerhus med familien. På min maddag lavede jeg en rigtig dejlig dejfri tærte med kyllingefars og asparges
Ugensretterer planlagt efter at ugenlover sol og sommer. Paleolivets coleslaw (Du behøves ikke bruge savoykål, almindelig kål eller spidskål virker fint
Minegen favorit ermin udgave af gazpachoen, nemlig den spicy orientalske. Ugensmenu . Herer det en – lidt usædvanlig - blomkålssuppe med ærtecreme, men man kan også vælge en klassisk spansk gazpacho
Opskriftenlyder således. Jeg fandt denne opskrift på nettet. De er store og sprøde. Da de havde kølet lidt af, fik de en tur i blenderen, hvor de blev hakket meget fint dog uden at de fuldstændig blev til mandelmel
Hererforslagene til ennemmere, sundere, sjovereuge. I denneuge får du følgende til din madplan. Følelsen når du endelig har fri fra arbejde, og bare glæder dig til at komme hjem og slappe af, men hey vent
Har du trænet og brugerkulhydrat-timing, drøner du bare en masse revne rodfrugter i kødsovsen). I weekenden vil jeg servereen grillet steg (for stegenligger og fylder i minfryser)
Man skal bruge. Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagenerallerede i retten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.