Desuden giver melet – sammen med gurkemeje – bollerne en varm gul farve. Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
I. f. r. e. d. a. g. s. h. v. j. ø. l. …. o. t. y. k. m. n. æ. i. b. u. c. D. H. å. w. ,. R. J. p. S. 5. 2. 0. 1. A. B. –. (. 4. ). 6. 3. 8. -. T. L. N
Udover jeg ligger inde med urimeligt meget mel, så har jeg også en hel del kerner i forskellige former og synes at jeg ville se om ikke noget af dette kunne omsættes til nogle lækre boller
Pensles med æg og hæld sesamfrø eller birkes på toppen. sesamfrø eller birkes / valmoefrönRør gæren ud i vanden og bland alle ingredienser - gerne i en køkkenmaskine
Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca. Hvis du ønsker mere blanke boller kan du pensle dem med æg lige inden de skal i ovnen
Men det er jo bare møg usundt… Jeg har længe funderet over hvilke sunde alternativer, jeg kunne finde på til disse usunde fedtstoffer, og derfor har jeg eksperimenteret en hel del med forskellige frøogkerner
I forhold til bollernemed ruggryn, så minder denne opskrift om den, men jeg har skiftet ruggrynene ud medkernerog justeret lidt på forholdet mellem vand og mel
Vil du gå all-in palæo vil jeg anbefale at du tilsætter lidt flere kernerogfrø, så du får en lidt mere samlet masse, hvor det ikke er nødvendigt med gær og bagepulver
Disse knækbrød er sunde med en masse frøogkernerog kan spises både til morgenmad og som snack. Solsikkekerneroggræskarkerner hakke let og blandes med alle de andre ingredienser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.