Indlægget Espresso Panna Cotta blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad. Panna Cotta al Caffé. En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid
ckoko/mynte trøffel, hindbærfudge, hindbærkranse, peanutbomber og chokobrud. Carsten Adsersen var frisk på at kaste sig ud i en choko/mynte trøffel og Henrik Westergaard fulgte fint efter, men sagen er jo, at det er en ret klistret sag og det ret hurtigt kom til at minde om noget, der var kommet ud af den forkerte ende
J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. -. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
E. n. l. u. k. s. r. e. t. a. w. d. p. å. T. i. m. f. ø. g. h. v. æ. o. c. I. b. ,. F. -. y. D. (. 4. ). 2. 5. 0. 1. /. H. S. R. j. 3. 6. B. 7. 8. L. 9. K. N. è. m l
1 frisk trøffel, skåret i skiver. 6) Fordel hummerkød samt trøffelskiver oven på fiskene. 11) Hæld saucen over søtungefileterne, hummer og trøffelskiver og gratinèr i ovnen ved 250 grader i ca. 1 frisk trøffel, skåret i skiver
1 pakke frisk pasta 1 trøffel Lidt trøffelolie Friskrevet parmesan Friskkværnet peber Lidt finthakket persille til pynt Kog pastaen aldente i letsaltet [
Fyld noget knust is i en shaker, hæld Baileys, sirup og espresso i shaker. 2,5 cl espresso (Jeg brugte Nespresso’s Ciocattino). 2,5 cl espresso (Jeg brugte Nespresso’s Ciocattino)
A. f. r. y. g. t. o. a. d. e. v. i. l. h. å. n. ,. k. s. b. u. P. m. 2. -. j. I. ø. p. c. ". ). D. (. 8. 1. 0. K. 3. /. æ. 5. G. S. T. 7. R. H. 4. 6. O. d g
Jeg har igen eksperimenteret ude i vores køkken. Denne gang var det for at se om jeg kunne kreere et lille bananbrød (kageagtigt dog), som kunne skæres i "stænger" og bruges som snack
Sådan lidt trøffel/studenterbrød agtig – bare 100 gange bedre. Jeg var til sådan et tøj homeparty ved min rigtig gode veninde, og der blev sørget godt for os med både det ene og det andet
Moccacreme500 gr mascarpone6 spsk florsukker1/2 dl kold espresso50 gr hakkede kakaobønner (købes hos Peter Beier)Bland mascarpone, florsukker sammen med espresso
Dyp resten af lady fingers i espresso blandingen og læg dem ovenpå cremen. Tiramisu med hindbær og hvid chokolade2 dl kold espresso kaffe½ dl Amaretto200 gr lady fingers (1 pakke)3 pasteuriserede æggeblommer3 pasteuriserede æggehvider3 spsk florsukker250 gr mascarpone250 gr hindbær100 gr hvid chokolade125 gr hindbær til at pynte medBland kold espresso med Amaretto i et fad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.