Elsker mousse og det er bare så nemt at have på køl. Riv skallen fint af appelsinen. Det er et skønt punktum, til den søde tand, efter en dejlig middag
Jeg eksperimenterer lidt med min brødbagning og bruger lidt det jeg har i skabene og køleskabet. Oetker i håbet om at få en bolle som leder tankerne lidt hen på jul
Debatten er lige så lang, som listen af navne til dette yderst velsmagende stykke “kage”. Som overskriften antyder er det nu blevet tid til en rigtig klassiker
Jordbærmarmelade med etstrejfaf rose/orange. Tag detaf varmen. Da hjemmelavet marmelader altid er et hit som værtindegave, laver jeg tit forskellige slags
Og det er en af hendes opskrifter, jeg fik afprøvet her i weekenden, hvor en veninde kom på besøg. Hvad måske ikke alle ved er, at hvis man laver samme form for kage med hvid chokolade, ja så hedder det blondies
Spidsbryst med urter, krydret øl og etstrejfaf citrus. Spidsbryst er et stykke, man tit bruger til suppe af den gammeldags slags, der skal koge i mindst fire timer, og det skal stege lige så længe
Er isen blevet for hård, kan den efter en smule optøning blendes igen i en kraftig food processor. For lidt siden fik jeg et "tip" fra en ven, som havde smagt en rødbedesorbet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.