J. e. g. d. l. r. h. n. o. p. s. k. i. f. t. m. j. ,. y. a. ø. b. u. c. å. O. v. ". /. æ. F. z. M. S. L. K. (. 2. ). 1. 5. 8. 0. 6. 3. T. 7. H. P. B. -
P. a. p. i. r. s. l. e. n. o. m. æ. t. h. k. d. J. g. j. v. b. y. ). I. å. f. u. ø. ,. D. T. V. G. S. q. H. F. &. E. (. M. 1. 3. x. c. 0. 2. . Y. B. n l
Kransekage kan være et svært emne til nytår. Hvis der bliver for meget "æggesnaps" synes jeg kransekagemassen bliver for våd og svær at arbejde med, så det er med at finde balancen
Det er stifteren af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, Selina Juul som er kommet med ovenstående tip, efter interesse-organisationen Landbrug & Fødevarer, har analyseret danskernes indkøb i påsken
Chokoladekage med chokolademousse – den perfekte fødselsdagskage tilet chokoladeøre. En måned spækket med hygge, gæster, besøg, levende lys, hjemmebag, hemmeligheder og alt derimellem – for de fleste i hvert fald
Et lille tip. Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst til i et køkken er desserter og kager. Og det er heller ikke nogen hemmelighed at det gerne må være så nemt som muligt
Bare ettip herfra. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadeller tilvegetariske deller
Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.