Fajitas er en tradisjonell Tex-Mex-rett, som ofte består av kjøtt, grønnsaker og tortilla brød. Jeg hadde igjen tortilla og tomatsalsa etter fredag's tacoen, samt guacamole og biff fra lørdagens biffsandwich, helt greit med rester
vi plejer at servere vores nachos medhjemmelavetguacamole, salsa og creme fraiche dressing. Hvis man vil give dem en lidt stærkere smag, kan man drysse med chili eller cayennepeber, før osten ryger i ovnen
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Men det er jo ikke lige det ord vi plejer at forbinde med chokolade. Polyfenoler har, udover at være en antioxidant, også betydning for benvævet og hjælper med at vedligeholde vores skelet
Her til aften fik jeg lyst til kyllinge fajitas. Jeg havde dog ikke lyst til de krydderiblandinger, som jeg før i tiden har købt, jeg fik lyst til at lave min egen blanding
Bland kartoflerne med løg, forårsløg, radiser, asparges, æbletern og halvdelen af purløg. Ingredienser 500 gram kartofler 1 bundt radiser i fine skiver½ dl snittet purløg Et bundt forårsløg i fine skiver1 rødløg i ternEt bundt asparges i mundrette stykker1/2 æble i fine ternMarinade1 dl olivenolie1 spsk vineddike1 tsk Dijon sennepSmag marinaden til med salt og peber1
Bland citron- og limesaften med sukkersiruppen – det skal være meget sur-sødt. - Når lemonaden skal serveres, så fortyndes den med danskvand – smag på den undervejs
Hvis du kan lide avokado, så er du sikkert også helt vildt medguacamole. Ved at skifte creme fraiche ud med skyr, højner du proteinindholdet og sparer kalorier på samme tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.