I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. o. m. r. b. k. y. ,. h. c. D. p. f. å. H. (. ø. ). æ. J. O. ". -. C. 4. ½. S. G. T. U. B. '. R. 2. 3. 1. 5. 7. P. N. 0. L. K. V. w. E. z. 6. A. M. 9. ) g
J. e. g. h. a. r. t. p. n. f. o. s. ø. m. i. d. l. ,. u. æ. j. k. D. c. y. v. å. M. R. -. x. 1. 0. A. S. C. z. 2. I. (. ). 8. ½. 5. b. F. K. 3. V. 4. T
frisk hakket basilikumSalt – peberfrisk dild eller basilikum til pyntKogrisenemed gurkemeje eller tag en rest kogteris, fra dagen i forvejen og vend sammen med gurkemejen
Rissalatmed sorte ris, blomkål og rød peber. Så dagens opskrift på en dejlig salatmed blandt andet sorte ris bliver det sidste indlæg inden turen går til Frankrig
En rest kogte kartofler skæres i tykke skiver og steges sammen med kødet. Blandet salat, tomater, peberfrugter, syltede hvidløg i olie, oliven, soltørrede tomater i strimler og optøede edamame bønner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.