5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. S. å. k. o. m. v. i. t. l. r. s. d. a. g. e. b. y. f. n. 2. D. ø. ,. j. h. 0. c. p. 3. F. u. I. æ. 6. Æ. (. ). G. M. 1. H. W. %. 8. A. '. O. x. K. q. T. -. 7. L. R. ) l
5. 5. 5. 5. 5. F. a. s. t. e. d. g. n. r. 6. k. o. m. h. p. å. i. l. ø. T. f. j. v. æ. b. y. -. 2. u. H. ,. c. D. ". O. S. ). B. (. 0. %. ½. W. 1. 8. M. G. A
5. 5. 5. 5. 5. 5. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 3. w. k. m. i. h. y. o. E. p. u. æ. ). j. ø. V. O. +. M. (. 2. c. 1. K. 0. ½. 6. ,. -. 7. F. I. 4. 9. N. T. 8. R. D
1150 g mørk chokolade. 11,5 dl mælk. 12,5 blade husblasBund. Kom dejen i formen, glat overfladen ud, og bag den ved 170 grader i cirka 50 minutter. Kog den stille og roligt ind i en 45-50 minutter
(Lidt ambitiøst at lave til 15 mennesker, men det fik) Vi valgte 5 forskellige smags kombinationer. 250 g smør, 250 g flormelis, 375 g mel og 1 æg. Related 250 g. 375 g
165 g smør eller margarine250 g hvedemel2 spsk. koldt vand85 g sukkerÆg til penslingPerlesukker Smørret smuldres i melet, og blandes godt. 165 g. 250 g. 85 g
maltsirupAften- 2,5 dl rugmel- 5 dl vand- 1 dl græskarkerner- 2 dl solsikkekerner- 2 dl rugkerner- 1 dl surdej (jeg plejer dog at tage lidt af rugbrødsdejen fra når jeg har blandet alle ingredienserne næste morgen)- 5 g. gærAlle ingredienserne blandes og dejen står i stuetemperatur til næste morgenMorgen - Fordejen- 1 spsk groft salt- 2 spsk maltsirup (kan fås i irma)- 2,5 dl hvedemel- 1 dl rugmel. 1 time og 15 min. For at man ikke får et vådt klistret rugbrød skal man lade brødet sætte sig i MINDST 5 timer. 2,5 dl rugmel. 5 dl vand. 5 g. 2,5 dl hvedemel
200 g hørfrø, 50 g sesam, 50 g hakkede hasselnødder, 50 g hakkede mandler, 50 g HUSK, 2 tsk bagepulver, 1½ spsk krydderi. 50 g smeltet smør, 1 dl cremefraiche, 250 g græsk yoghurt 10%, 6 ægDette er min grundopskrift. Fyld i en brødform foret med bagepapir og bag nederst i ovnen v/ 175 grader i ca 70 minutter. 50 g. 250 g
Kalkunkød 46 % (sammenpresset), hvedemel, vand, emmentaler ost 10 %, solsikkeolie, salt, mælkeprotein, hvedefiber, hvedegluten, druesukker, gær, sukker, krydderier (bl a paprika pulver), konserveringsmiddel (E250), antioxidationsmiddel (citronsyre), aroma og sort peber ekstrakt. Kom i miniovnen (eller forvarmet ovn) på 200 grader i 25-30 min, afhængig af ovn og størrelse på kyllingen. Kyllingebrystene inden de skal i ovnen på 200 grader i 25-30 min
Havregrynskugler100 g smør150 g havregryn30 g kakao100 g sukkerKokosKaffe - stærkVanilje essensKom smør, havregryn, kakao og sukker i en skål, og bland det hele godt. 150 g
125 g hvedemel 80 g smør 1 æg1,5 spsk flormelis 1 knsp salt. 150 g marcipan100 g blødt smør100 g sukker2 æg50 g hvedemelKornene af en halv vanillestang. 75 g mørk chokolade. Hæld mazarinmassen i den forbagte tærte og bag videre i 15-20 minutter. 2 æggeblommer 1 dl mælk 25 g sukker Kornene af en halv vanillestang 1 spsk maizena 1 blad husblas. 125 g hvedemel 80 g smør 1 æg
Egentligt var jeg som lille tenderende til allergisk overfor så meget som ordet blomkål, men nu som voksen, og især efter jeg er startet på 5. 2 små løg eller 1 storst (50 g, 19 kcal). 1/2 blomkålshoved (470 g, 165 kcal). 1 lille bøtte hytteost, 1,5% (250 g, 180 kcal). 3 æg (150 g, 225 kcal). Det bages i 45-60 min, hvor efter det tages ud af ovnen. 50 g. 250 g. 150 g
synes nu ikke lige, at det tidligere har været fastedagene, hvor jeg er bedst. som jeg ikke synes, der er plads til i kalorieregnskabet på en fastedag… Men
vand4 dl mælk 2 kanelstænger1,5 dl piskefløde1 tsk. 1,5 dl piskefløde. Selvom det er dejligt, at vintervejret er kommet, og vi muligvis får en hvid jul, så er det lidt koldt
Steak (130 g, 150 kcal). Maizena madlavningsfløde, 7% (100 ml, 85 kcal). Bouillonterning (25 kcal). Serveret med grønne bønner (200 g, 50 kcal). 30 min ved 150 g og bages indtil den røgede filet er sprød i kanten. Bouillonterning (25 kcal)
Men det er heller ikke så skidt jo, når man bliver inviteret ud at spise på en fastedag. 3/4 blomkål revet i fine stykker (700 g, 245 kcal). 15 g, 15 kcal). 75 g, ca. 345 kcal) og skinkestrimler (100 g, ca, 110 kcal). Der drysses lidt ekstra parmesanost (25 g, ca. 15 min. 500 kcal pr. 15 g. 75 g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.