Forleden spiste jeg på Restaurant KokkerietiKronprinsessegadeiKøbenhavn sammen med bror Hans. En af bloggens flittigebrugere, Tina, har netop skrevet, at hun fandt opskriften her på siden på frikadeller af en rest risotto
i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. 2. 2. 2. 2. 2. S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. ½. 1. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. -. T. H
Klik for Laksedeller med pandestegt grønt og avoziki. I denne uge får du. Mulighed for at få madplanen og alle opskrifternei en samlet pdf - se bunden af indlægget
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. 2. 2. 2. W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø
Dels kan svampene på den måde holde sig et par uger, dels får de en mere markant smag, der gør dem velegnede til at blande i salater af perlebyg, perlerug etc
Det er stort hernede, sammen med dadelbrød, abrikosbrød, you name it. hvis du bruger den, får du det lækreste, saftige bananbrød, som er lækkert og nærmest som kage bare isig selv, men lidt smør på nybagt brød gør jo ikkeligefrem brødet ringere…
Det råder menuen i denne uge også bod på. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmelddigE-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Jeg har brygget lidtvidere på salaten og lavet en “opretstående” model. Da jeg havde et granatæble til overs fra forrigeuges menu, endte de som smuk pynt og lifligsmagsgiver på de bagte auberginer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.