Nå, men i skal da ikke snydes for opskriften. Jeg skulle så holde fødselsdag her i weekenden, og tænkte straks at denne her fantastiske kage skulle jeg da serverer
Du tilfører din krop en masse energi den skal arbejde med, men får ikke ret meget ud af det. Personlig er jeg ikke så glad for den oprindelige opskrift, da den er meget lav på næringsværdien og meget høj i energiskalaen
Ja, den du ved nok, ikke. Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Er ganske sikker på at I alle kender “Den du ved nok” og hvis ikke så synes jeg I skal prøve den af. 450 g mel (Schär Mix C hvis den skal være glutenfri)
I en anden skål skaldu piske æg og sukker luftigt. Har du nogensinde smagt “Den du ved nok” -kagen. Den kaldes vist også chokolade drømmekage eller gufkage, men jeg kan nu bedst lide navnet “Den du ved nok” – og den passer perfekt til en lidt grå og blæsende søndag
Jeg har bagt lidt forskellige kager her det sidste stykke tid. Der var nogle opskrifter som jeg ikke har bagt længe, og så var der nogen som jeg aldrig har bagt, men som jeg har haft helt vildt lyst til at prøve at bage
Hvis du også står overfor gerne at ville tabe dig og leve et sundere liv, men ser en kage/brød ordning på arbejdspladsen som én af de store udfordringer, så bryd ud af cirklen, ofte er der bare én der skal starte med at tage andet end det “man plejer” med
Denne kage kan jeg huske tilbage fra min barndom. Den du ved nokIngredienser. Hvor den traditionelle drømmekage har en karameliseret kokostop, har denne kage en glasuragtig blød kokostop
Den skal I selvfølgelig ikke snydes for. Opskriften fik jeg af min mor, som har fundet den i et gammelt FEMINA blad for mange år siden, hvor en dame har sendt den ind til bladet
2 tsk salt - du kan med fordel bruge urte- eller sellerisalt. 1 lille hvidkålshoved - kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål, alt efter årstid
Med blot denne ene pande har du altså alt, hvad du har brug for, uanset om duskal stege æg og bacon om morgenen, fiskefileter til frokostbordet eller saftige bøffer til aftensmaden
En smattet risengrød er simpelthen noget af det værste, og det samme gælder hvis risengrøden er så tyk i det, at man nærmest skal tygge sig igennem den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.