Vi prøvede selvfølgelig forskellige røgvarer fra Røgeriet i Aarsdale hvor vi boede, men lavede også selv en aften fish and chipsmed en lækker hjemmerørt remulade
Fish ‘n’ chipsmed estragonmayonaise. Fish Et passende stykke torsk eller anden fast hvid fisk Pankorasp 1 æg Olie til friturestegning Salt Peber Chips Kartofler efter sult skåret i stave på ca
Jeg har præsteret at halveret kalorieindholdet i fish'n'chips ved at fjerne den pandering, som traditionelt bruges på fiskefileterne, og erstatte den med knuste cornflakes
Drys med salt. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir, og krydr med salt og peber. Vask kartoflerne, og skær dem i tykke stave, og læg dem i en bradepande sammen med 1-2 spsk. Rør A38, fromage frais, klippet purløg, sennep og knust hvidløg sammen, og smag til med salt og peber og evt
Fish and Chips. Serveres med fritter af søde kartofler og hjemmelavet tatarsauce. Inden for de sidste par år er denne ret blevet en af mine favoritter, og i dag lagde jeg ud med denne opskrift
Bland brødkrummer med sesamfrø, salt og peber. Hak koriander og bland sammen med gulerødder og æble. Hæld basilikumolie over sammen med saften fra en lime
Ja måske ikke sund, med ihvertfald rigtig lækker mad. De stegte fileter og sprøde fritter blev serveret med en frisk og velsmagende ærtemos og lidt citron
)) med en lille kalorie-kleppert. Jeg kan garantere, at chokoladebasserne her hitter blandt både børn og voksne og så er de tilmed hurtige og nemme at lave
Serveres med lidt chilisauce,men kan undlades. Det bare med at regne ud hvor meget man kan spise, og i dag blev kunne vi spise til to af disse, sammen med en masse grønt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.