Fisk vendt i grahamsspeltmel
Urtekram.dk
Urtekram.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Fisk (f.eks. rødspætter, skrubbe, søtunge eller rødspættefilet)
  • Økologisk grahamsspeltmel* (ca. 1 spiseske pr. fisk)
  • Økologisk kokosolie* eller økologisk ekstra jomfru olivenolie*
  • En smule økologisk smør
  • Lene Hansson økologisk krydderpeber*
  • Lene Hansson økologisk himalayasalt*Gulerodssalat:
  • Økologiske gulerødder
  • Økologiske mørke rosiner*
  • Økologisk appelsinsaft
  • Økologisk citronsaft*
  • Evt. lidt økologisk citronskal* = Urtekram produkt.Rens fiskene og tør dem i køkkenrulle. Kom dem ned i en pose og tilsæt mel. Luk posen og ryst den godt. Steg enten fiskene i kokosolie eller olivenolie tilsat en smule smør. Krydder gerne fisken med lidt krydderpeber og Himalayasalt.Riv gulerødderne og tilsæt rosiner efter behag. Bland lige dele citronsaft og appelsinsaft sammen og tilsæt evt. en anelse fintrevet citronskal. Kom dressingen over gulerødderne og mix det godt sammen.Server fiskene med gulerodssalat, små kartofler og en lækker mælkesovs.  Kommentarer & tipsLæs kommentarer, tips eller tilføjelser til overstående opskrift nedenfor og tilføj selv din mening.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.