EN LÆKKER NEM FISKERET MED TROSK, LAKS, SMØREOST OG FRISKE KRYDDERURTER. Fiskerullermed torskefilet, laks og smøreost er ingen undtagelse, det er nemt og tager næsten ingen tid
Spinat-æggewrap med laks, avo. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Jeg har derfor brugt nok krafter, så det var nødvendigt med en hurtig og nem aftensmad. En hvid sauce, parmesan og gerne lidt grønt i form af ærter og asparges, det er vist blevet kærestens hof
Den her spinatroulade med laks, avocado og flødeost byder januar velkommen på den helt sunde måde. Giv dig selv en velsmagende oplevelse og boost dig selv med sundhed indefra i denne kolde tid, hvor vi har ekstra brug for det
Laksen bliver meget saftig og pestoen tilføjer laksen en dejlig frisk og krydret smag. Laks med grønpesto er næsten mere simpelt, at tilberede end at stege et stykke kyllingebryst på panden
Nogle gange sker der det, at jeg finder en opskrift i et blad eller en bog, som jeg synes ser rigtig god ud og får lyst til at lave med det samme - jeg mangler bare halvdelen af ingredienserne, men har en masse andet
Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til ogmed min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
Krydr med salt og peber. Skrub rødbederne og skær dem i kvarte. Skær laksen i fire lige store stykker og læg stykkerne på bagepapir på en bageplade sammen med hummerhalerne
Smuldr til sidst fetaen over salaten og server den med det samme. Skær tomaterne i skiver og fordel dem i bunden af et fad eller på en stor tallerken i et lag
Ha olje + salt og pepper over. litt salt og pepper. Smelt smøret og bland i matfløten, tilsett krydder og rør rundt til sausen får en litt tyk konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.