Lækker, saftig kylling med fyld af krydret pikantost. Start med at skære fileterne op. Gør grøntsagerne i stand, læg dem i et ovnfast fad, hæld vin, vand og fløde over og drys med salt og peber
I går fik vi en god klassisk kødsovs med spaghetti og friskrevet parmesan. De fleste aftner laver vi en skål med grøntsags stænger og vi har ingen problemer med at få diverse grønt i Lille K, men er der eksempelvis gulerødder i maden vil han ikke rigtigt spise det
Ja indrømmet – jeg er normalt ikke særlig vild med fisk. Den dampede torsk beholder saft og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Det kan være lidt svært at anbefale en vin til biksemad da det afhænger meget af hvilket slags kød du har brugt og hvilken udskæring, men med en god Côtes-du-Rhône går du aldrig galt i byen
En af julens absolutte klassikere er flæskestegmedsprødsvær. Uden den sprødesvær er flæskestegen knap så spændende, så derfor har jeg lavet en guide, hvor du trin for trin kan se, hvordan du er sikker på at få sværensprød og kødet saftigt
Mens flæskestegen hviler kan sovsen gøres færdig - stegevæsken bruges. Svinekam medsvær. Kartofler og rødkål - eventuelt et stykke medistermed lidt sennep
Dagens tema er flæskestegmedsprødsvær og lækker flæskestegssovs. Hjemme hos mine forældre fik vi både and og flæskesteg til jul, så der var noget for alle
S. u. n. d. a. y. R. o. s. t. e. r. g. m. l. k. /. i. D. b. v. ø. ,. å. p. f. h. j. -. æ. V. E. J. B. é. O. (. ). 1. 5. 6. c. G. F. +. x. P. I. T. '. 4. 0. 2. H
I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
Dette kan gøres med en klump staniol. Såfremt sværen ikke er helt sprød, kan man som snydetrick lige vende den om, så sværene er nedad - men pas på, der går ikke mange sekunder før sværen bliver sort
Nakkestegen var medsvær – og det er nu så dejligt, når de er det. Det går lettest, hvis man først pensler dem med lidt af det afsmeltede fedt fra stegen og så bruger grill med varmluft på ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.