4 skiver bacon tyndt skåret2 skiver tomat4 ægJeg forede 2 pannecotta forme med bacon, lagde en skive tomat i bunden og slog 2 æg ud i hver. Så i en forvarmet ovn 200 grader i 10-15 min
en pakke æggestand (tilørreden). Husk et køligt glas hvidvin til. En gang i mellem skal det gå hurtigt, så her får du enfisketallerken i fast food version
Drys g-flagerne over rettentil slut og pynt gerne med lidt frisk persille og friske cherrytomater. Det bliver enblog-uge i stenalderens tegn, for i dag skal du have et bud på aftensmad
Man kan spise ris til – eller kartoffelmos, hvis man vil have den helt store retro-oplevelse. Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det
Bacon og æg er en meget velkendtmorgenmads klassiker i det meste af verden. Hvis du holder af bacon og æg, vil du ELSKE denne ernæringsforbedrede variant af ”Bacon og æg”
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og tilen is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
-. -. -. -. -. -. H. e. r. h. j. m. s. p. i. v. n. d. l. a. g. ø. o. ,. t. k. f. æ. b. u. F. D. é. å. '. Æ. V. c. M. y. S. =. I. ). O. J. x. (. 1. ½. 2. R
De klæder buffettentilenhverstudenterfest og er nemme at have med tilSankthansaften. Ud over den perfekte kombination af en sprød, næsten karameliseret overflade og et blødt indre er der flere andre fordele ved disse ægte amerikanske brownies
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Bland derefter sammen med alle de andre ingredienser. Steg baby spinaten og purløget på panden, med 4 spsk. 15-20 minutter 1 spsk. 100 g baby spinat, fjern store stilke
-) Opskriften er fundet her. Det er et must at prøve - bare for sjov skyld i hvert fald. Rør mel, sukker, kakao, vaniljesukker og bagepulver sammen i koppen
Klik for at sende som e-mailtilenven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med encupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.