Jeg startede min første dag på barsel med at indhente noget af alt det jeg i den sidste tid har forsømt og lavede er stor portion frikadeller til fryseren
Det gav mig en stor lyst til at eksperimentere med at lave mine egne. Da jeg den anden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang pirogger med i madpakken
Disse boller, som jeg i dag har lavet er ekstra gode da de ikke indeholder mel. De er lavt på kalorie og kulhydrat, også så de er ovenikøbet lavet på gulerod også
I løbet af sommeren spottede vi flere forskellige alternativer på Instagram, og nu tog vi os endelig sammen til at afprøve denne lækre salat - som tilbehør til hjemmelavede frikadeller (så bliver det da ikke mere dansk
Indlægget er lavet i samarbejde med Tulip / sponsoreret. Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
I sidste uge tænkte jeg, at der må findes en lettere måde at lave risengrød på. Jeg har læst på nettet, og jeg fandt ud af, at man kan lave risengrød i ovnen
Bland æg, sukrin, vanilie og salt i, og rør godt rundt, inden det let afkølede smør tilsættes. Det var også bare helt vildt spændende, og vi lavede utrolig lækker mad
I en af udsendelserne lavede én af deltagerne is på figenblade, og det lød jo mere end spændende. Jeg kunne forstå, at man kan lave is på fignerne, men at bladene også kan bruges, det fascinerede mig
lavede børek. og hermed skal jeg se at få startet lidt op på min blog igen, har nemlig lovet mig selv at kæmpe for at få kørt sund og god mad ind i vores liv igen på trods af vi går igennem en hård tid med mit speciale og kæresten der er syg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.