Indlægget Skinnebensbetændelse – min kamp tilbage i løbeskoene blev vist første gang den Foodbaby. Skinnebensbetændelse beskriver en tilstand, hvor der dannes meget inflammation, nede i skinnebenet
Men NU er jeg endelig tilbage fra ferie, så nu skal jeg sørge for at være mere stabil herinde. Der har været meget stille - alt for forfærdeligt stille her på bloggen, beklager alle, der er gået forgæves efter updates
Spegepølser, 3 forskellige slags fra Bornholmerslagteren, gulerodsspegepølse 250 g, Sandvig spegepølse 250 g og Tante Kofoed spegepølse 250 g, alle solgt i Netto, Døgnnetto og Føtex er trukket tilbage fra markedet
Hæld pureen tilbage i gryden og varm den ved svag varme et par minutter. Skulle holde fødselsdag og kage skal der jo til, tænkte at der skulle prøves noget andet end lagkage - så denne blev til
- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting med brød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groft mel i, og sidder tilbage med en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle
Når der er et minuts tid tilbage af pastaens kogetid, tilsættes asparges og sukkerærter til saucen. Vi kan efterhånden ikke spise laks herhjemme på andre måder end som den blev serveret til aften
Så mon ikke det er blevet tid til endnu en DIY på en karklud. Dem bruger jeg så til andre projekter. Strik 7 pinde ret, indtil der er fire retriller på hver side. 4 r, *2 vr, 2 r*, gentag fra * til * indtil der er 4 m tilbage, 4 r. 4 r, r over vr og vr over vr, indtil der er 4 m tilbage, 4 r. 5 r, *2 vr, 2 r*, gentag fra * til * indtil der er 7 m tilbage, 2 vr, 5 r. 4 r, *2 r, 2 vr*, gentag fra * til * indtil der er 4 m tilbage, 4 r. 4 r, 1 vr, *2 r, 2 vr*, gentag fra * til * indtil der er 7 m tilbage, 2 r, 1 vr, 4 r. Gentag mønsterpind 1-8, indtil karkluden har den ønskede højde på nær højden af 4 retriller. Fortsæt i retstrik, indtil der er 4 retriller øverst på én side g 3 retriller på den anden
tilbage af tiden for kyllingen, så skulle det være færdigt samtidig. Egnet til både voksne og børn. Tiden kan varierer lidt fra ovn til ovn, men Parmaskinke skal være sprød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.