Dagens ret er en dejlig sommerlig let grønsagsret med udgangspunkt i quinoa og aubergine. Opskriften er lavet med inspiration fra forskellige opskrifter på nettet
kartofler, brunede kartofler, en grønkålssalat, rødkålssalat og min fars fantastiske sauce. Alle opskrifterne vil snart blive delt i en samlet “guide til grøn julemad”, følg med på min Facebookside og Instagram, hvor jeg vil linke til guiden inden længe
Nem og velsmagende hverdagsret med brune ris, stege grøntsager og chili beans. Retten indeholder ingen dyre ingredienser og er derfor også ret SU-venlig
Du kan erstatte de sødekartoflermed almindelige store, faste kartofler. Del kartoflerne i to og skær med en skarp kniv hele vejen rundt i kartoflerne ca
fyldte sødekartoflermed svampe oglinser. Vi bruger ikke særlig meget sødekartofler i Danmark, men de er supersunde, og det er en god idé at variere dem med de almindelige kartofler nu og da
Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte sødekartoflermed en creme ognogle ristede kikærter på toppen
Start med at skrub de sødekartofler godt og grundigt. Vend den færdigstegte kylling i hytteost og skær grøntsagerne fint ud og vend sammen med kyllingen og hytteosten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.